fbpx

Info trainingen

Circuittraining

Veel beginnende motorrijders willen uiteindelijk eens met hun machine het circuit op. Dat wil je niet om direct te leren racen, maar om het gevoel met de motor verder te ontwikkelen. Weten hoe iets werkt. Je kan het beter van een instructeur leren dan het zelf uitproberen. En natuurlijk is rijden op een circuit ook een prachtige levenservaring waarover je nog lang (met gelijkgestemde motorvrienden) zal napraten! Ons advies: start met een Circuit Training van onder leiding van 2 The Experience

Theorie & praktijk

Je volgt met je eigen motor een zeer uitgebalanceerd dagprogramma waar 5 praktijksessies en meerdere theorielessen elkaar in relaxt  tempo afwisselen. Voordat we de baan op gaan krijg je een gedetailleerde presentatie met alle tips & trics van het circuitrijden. Eenmaal op het circuit wordt er gereden in kleine groepjes en dus is er voldoende persoonlijke aandacht en evaluatie na afloop van de sessie. Ervaren 2 The Experiece instructeurs leren je op lage snelheid de basis van kijk-, stuur- en remtechniek, het veilig inhalen en natuurlijk het systeem van de ideale lijnen!

Voorwaarden & inschrijven

De circuittrainingen van 2 The Experience vinden plaats op de circuits van Assen, Zandvoort en Mettet (B). Een compleet overzicht van data en kosten vindt je terug op de website van 2 The Experience. Hier kan je ook gelijk inschrijven. Uiteraard worden er voorwaarden gesteld om veilig aan het programma te kunnen deelnemen. Lees deze eerst door voordat je bij 2 The Experience gaat inschrijven. Tot slot: je rijdt verplicht met een transponder zodat je tijden na afloop zichtbaar zijn. En maakt www.circuitfotografie.nl / Marcel van den Hoven prachtige plaatjes waarmee jouw deelname digitaal vereeuwigd wordt! Doe jij mee?