850,00

Prijs per team

Facts:

  • Teams van 2, 3 of 4 rijders.
  • Drie klassen: Euro Cup Light, Euro Cup Sport en Euro Cup Pro.
  • Eén transponder per team.
  • Indeling op basis van gemiddelde beste rondetijd van alle rijders.
  • 4x Vrije Training, 4x Kwalificatie, 1 race (Assen 4 uur).

36 op voorraad

Het opgeven van een pitbox nummer is geen garantie voor deze box. Maar de organisatie zal er alles aan doen om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen.

Categorie:

Beschrijving

Van Uitert 4 UREN van ASSEN Endurance Race

Je neemt op deze datum deel aan de ‘Van Uitert” 4 Uren van Assen Endurance race op het TT Circuit Assen, exclusief voorbehouden aan houders van een wegracelicentie (startbewijs) 2021. Je beschikt over een MON jaarlicentie 2021, een jaarlicentie 2021 van een andere bond of je hebt aantoonbaar een wegracecursus succesvol afgerond.

Jouw team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 licentiehouders. Zie volledige details in het geldende RSZ Motorsport 4UA Sportief Reglement 2021

Het gebruik van een transponder voor tijd- en geluidmeting is verplicht. De transponder wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. Een eigen transponder dient tijdens dit event NIET gebruikt te worden.

Indien je niet over een MON-jaarlicentie beschikt, dan wordt de MON-daglicentie automatisch aan je bestelling toegevoegd.

Zonder wijzigingen door overmacht (zie Algemene Voorwaarden) rij je deze dag volgens het <hier> beschikbare tijdschema.

Let op: het in-/uitlaatgeluid van je motor mag de door de circuits gestelde geluidsgrens niet overschrijden. Zie volledige details in het geldende RSZ Motorsport 4UA Sportief Reglement 2021 en het RSZ Motorsport ZAC Technisch Reglement 2021.