30,00

Facts:

  • Een jaar- of daglicentie is verplicht bij deelname aan races.
  • De MON jaarlicentie kost € 150,- en is rechtstreeks bij www.mon.nl te bestellen.
  • Als je met een jaarlicentie gaat rijden, moet je de Jaarlijkse Registratie bestellen. Deze wordt dan automatisch toegevoegd aan je eerste bestelling.
  • Als je met daglicenties gaat rijden, moet je bij jouw derde daglicentie ook de Jaarlijkse Registratie bestellen. Deze wordt dan automatisch toegevoegd aan je derde inschrijving.
Categorie:

Beschrijving

Om te kunnen deelnemen aan races heb je een licentie nodig. Een licentie is een bewijs van de vaardigheden die vereist zijn voor het racen op een circuit. Ook is er aan de licentie een persoonlijke ongevallenverzekering gekoppeld. Jaarlicentiehouders ontvangen tevens het MON clubblad. Daglicenties zijn uitsluitend geldig voor de betreffende racedag.

Je bestelt je jaarlicentie bij www.mon.nl. MON vraagt bij elke aanvraag aan RSZ Motorsport om akkoord te geven.

Om goedkeuring voor je jaar- óf daglicentie te krijgen, moet je een certificaat van een wegracecursus aan RSZ Motorsport mailen. Heb je al bij andere organisaties een vergelijkbare licentie gehad, dan stuur je een foto van de meest recente licentie naar info@rszmotorsport.nl om goedkeuring te krijgen. Uiteraard hoeven rijders die het afgelopen jaar een MON-licentie hebben gehad geen documenten meer te overleggen.