295,00

  • Deelname met je eigen motor
  • 5 theorie-sessies o.l.v. Mischa Kluin en Thierry van Zandvoort
  • 6 praktijk sessies met o.a. startjes en oefenraces
  • Attractieve aanbieding op deelname eerste ZAC wedstrijd
  • Optimale indeling van instructiegroep op jouw eigen niveau
  • Maximaal 40 plaatsen beschikbaar

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

TOMS
Je neemt op deze datum deel aan de TOMS racecursus op het TT Circuit Assen, de opleiding voor een te behalen wegracelicentie (startbewijs). Je krijgt deze cursusdag verschillende theorielessen, telkens gevolgd door praktijksessies onder leiding van gelicentieerde race-instructeurs. De door jou opgegeven snelste rondetijd (PR gereden op TT Circuit Assen) sluit aan op het niveau van jouw instructiegroep.

Bij een goed resultaat ontvang je het TOMS certificaat wegracecursus 2023.
Met dit certificaat kun je bij erkende Nederlandse bonden een wegracelicentie aanvragen.

Het gebruik van een transponder is verplicht en wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd, tenzij je over een eigen transponder beschikt en het transpondernummer opgeeft in je winkelwagen.

Let op: als deelnemer dien je de betekenis van alle geldende vlagsignalen op het circuit te kennen en deze te respecteren! Ook mag het geproduceerde in-/uitlaatgeluid van je motor de door het TT Circuit Assen gestelde geluidslimiet van 101 dB(a) niet overschrijden. En dient jouw motor en uitrusting te voldoen aan het RSZ Motorsport Vrij Rijden Reglement 2023.

Het Tijdschema van deze dag kan je terugvinden op de ‘info’ pagina van onze website.
Circa 7 dagen voor het event ontvang je per E-mail van RSZ-M de laatste benodigde informatie.

NEEM NIET DEEL indien je de gestelde tijdgrens van 2:18 min. (op Assen) niet kunt rijden.
Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij je uitsluiten van deelname zonder verplichting tot restitutie van het inschrijfgeld. We verwijzen je dan ook graag door naar een passende Circuittraining o.l.v. ervaren instructeurs en verzorgd door onze partner 2The Experience.