270,00

Dit evenement is verplaatst van 5 april naar 27 april

  • Racecursus met instructie door ervaren motorracers
  • Ervaring met rijden op grote circuits is vereist!
  • Minimale rondetijd op Assen 2.30 (of vergelijkbaar op andere circuits)
  • Technisch Reglement Vrij Rijden van toepassing

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Je neemt deze dag deel aan de TOMS cursus ter opleiding van een wegracelicentie (startbewijs).

NEEM NIET DEEL aan de TOMS racecursus indien je over weinig tot geen ervaring met rijden op een GP Circuit beschikt en als je over onvoldoende basis kennis van de ideale lijn bochtentechniek beschikt. Wij adviseren je dan eerst een passende circuittraining o.l.v. ervaren instructeurs en verzorgd door onze partner 2The Experience.

Voor de TOMS racecursus geldt het Vrij Rijden Technisch Reglement 2021.

Bij de inschrijving krijg je een transponder die op de motor moet worden bevestigd voor tijd- en geluidmeting. De huur voor deze transponder is € 10, dit bedrag wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd (tenzij je over een eigen transponder beschikt en het nummer hiervan opgeeft in je winkelwagen).

Bij een goed resultaat ontvang je een certificaat TOMS wegrace-cursus 2021. Met dit certificaat kun je bij de MON (Motorsport Organisatie Nederland) of een andere erkende Nederlandse bond een wegrace-licentie aanvragen.

Zonder wijzigingen door overmacht (zie Algemene Voorwaarden) rij je deze dag volgens het hier beschikbare TOMS tijdschema.

Let op: als deelnemer dien je enigszins bekend te zijn met de vlagsignalen welke langs de baan getoond kunnen worden. Daarnaast mag het geproduceerde in-/uitlaatgeluid van je motor de door de circuits gestelde geluidslimiet niet overschrijden. Zie volledige details in het daarvoor geldende RSZ Motorsport Vrij Rijden Reglement 2021.