fbpx

OVERLIJDENS BERICHT TOMMIE MEGENS

Beste vrienden en vriendinnen van de ZAC,

Vanmorgen ontvingen wij het intens trieste bericht dat Tommie Megens in het Sint-Franciscus ziekenhuis te Heusden-Zolder aan een hartstilstand is overleden.
Hij verbleef daar inmiddels een week op de Intensive Care, als gevolg van een ongeval tijdens ons event op het Circuit Zolder, dinsdag 9 juli 2019.

Tommie Megens volgde op 5 mei 2015 met succes de TOMS wegracecursus waarna hij diverse events bij de ZAC en de OW Cup is gaan racen.

Onze wedstrijddag was voor (de inmiddels zeer ervaren) Tommie een voorbereiding op de naderende 501 Endurance, waar  hij samen met ZAC racer Melvin van der Haven en Roel Botter aan zou deelnemen.

We zijn allemaal weer met ons neus op de feiten gedrukt dat deelnemen aan snelheidssporten zoals motorracen niet zonder gevaar is. Het is een platform waar heel veel rijders met plezier hun zo geliefde sport bedrijven. Tommie Megens was er daar een van. En Tommie hoorde bij de Zomer Avond Competitie, waar wij als organisatie en zijn ZAC racevrienden Tommie enorm zullen gaan missen.

Wij wensen Jesmine, Tommie zijn ouders, zijn 2 kinderen en de familie en vrienden veel sterkte met het verlies en verdriet in de moeilijke tijd die gaat volgen.

RSZ Motorsport
Frank, Huub, Christiane, Marth, Peter, Marion, Theo, Gerrit, Ben, Dick, Menno en Ingrid