fbpx

Licentie & kosten

Licentie & kosten

Jaarlicentie 2019

Om deel te nemen aan de ZAC races, moet je in het bezit zijn van een geldige MON jaarlicentie 2019 of een MON daglicentie 2019. Deze zijn te bestellen via de MON.

Privileges MON jaarlicentie 2019

RSZ Motorsport biedt houders van een MON jaarlicentie 2018 de volgende privileges:
– 6 keer per jaar het MON maandblad ‘Motorsport nieuws

Daglicentie 2019

Ben je geen reguliere ZAC-rijder? Dan kun je aan onze races deelnemen met een MON Daglicentie 2019. Bestel je deze via de webshop, stuur dan eerst een e-mail naar info@rszmotorsport.nl met een foto van je eigen jaarlicentie (OW, KNMV etc.) of certificaat van je wegracecursus. Je krijgt dan schriftelijke autorisatie om de daglicentie te bestellen. Op de wedstrijddag zelf kun je alleen een daglicentie aankopen door het tonen van je jaarlicentie of certificaat of de eerder verkregen schriftelijke autorisatie. Zie ook: Nieuw bij de ZAC?

Ben je nieuw bij de ZAC?

Als je een nieuwe ZAC rijder bent of recentelijk niet in het bezit bent geweest van een wegracelicentie, dan dien je eerst toelating te verkrijgen voordat je een daglicentie 2019 aanvraagt of races bestelt. Stuur daarom een mail naar info@rszmotorsport.nl met daarin je wedstrijdervaring/uitslagen of je diploma/certificaat van een gevolgde wegracecursus. Zodra je schriftelijk akkoord ontvangt, kan je in onze webshop een account aanmaken, inloggen en aansluitend je bestelling(en) plaatsen.

Licentiekosten 2019

– MON Jaarlicentie: € 150,-
– MON Daglicentie: € 30,- p/keer

De MON Daglicentie kan onbeperkt worden besteld. Bij jouw derde daglicentie ben je verplicht ook de Jaarlijkse registratie te bestellen.

Restitutie

Uitsluitend in geval van aantoonbaar lichamelijk letsel (doktersverklaring) kan er restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. In alle andere gevallen van afmelding deelname blijft 50% van het inschrijfgeld gereserveerd voor deelname aan een ander RSZ Motorsport event naar keuze.

Last minute starten / hulp bij inschrijven

Ieder event en ZAC raceklasse heeft een gelimiteerd aantal startplaatsen. Het beschikbare aantal is in onze webshop te volgen. Wil je last minute toch nog inschrijven? Informeer dan telefonisch bij ons secretariaat of er nog ‘last minute’ startplaatsen beschikbaar zijn: 06-22791721. En is HULP gewenst bij het inschrijven? Ook dan helpen wij jou graag op weg! info@rszmotorsport.nl