fbpx

ZAC Ranking

ZAC Ranking

Wat is de ZAC ranking?
De Zomer Avond Competitie Ranking is een overzicht van rijders en hun snelste rondetijd op Assen, gereden met de langzame Ruskenhoek. De Ranking is bepalend voor de juiste indeling tijdens het deelnemen aan de ZAC wedstrijddagen.

In welke klasse kom ik?

Bij de ZAC zijn er in 2020 zes verschillende raceklassen met de daarvoor vastgestelde rondetijden:

  • Euro Cup 600 Light: Rondetijden niet sneller dan 2:00.000 min.
  • Euro Cup 1000 Light: Rondetijden niet sneller dan 2:00.000 min.
  • Euro Cup 600 SuperSport: Rondetijden sneller dan 1:55.000 min.
  • Euro Cup 600 Sport: Rondetijden niet sneller dan 1:55.000 min.
  • Euro Cup 1000 Sport: Rondetijden niet sneller dan 1:55.000 min.
  • Euro Cup 1000 ProSport: Rondetijden sneller dan 1:55.000 min.

Meer info over deze ZAC raceklassen tref je hier

Je kan de ZAC Ranking hieronder downloaden.
De Ranking is bijgewerkt op:
24 juli 2020

Moet ik in deze klasse ook starten?
Ja, deze Ranking is bepalend voor de klasse waarin je je startplaats koopt (webshop) en waarin je op de racedag zelf moet gaan starten.

Kan ik wel overstappen?
Je kan naar een andere klasse overstappen als je met een snellere of langzamere motorfiets gaat deelnemen. Laat dit dan wel vooraf aan het secretariaat weten?? Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de Ranking bespreekbaar met de ZAC wedstrijdleiding.

Ik sta er niet bij…
De lijst wordt door RSZ Motorsport na iedere ZAC wedstrijddag zoveel mogelijk bijgewerkt. Nieuwe rijders worden na afloop van een racedag aan de Ranking toegevoegd. Rij je wel bij de ZAC maar sta je niet in de Ranking? Stuur dan een mail naar marthdegraaf@rszmotorsport.nl

Mijn rondetijd klopt niet!
Heb je op een andere circuitdag inmiddels je PR verbeterd? Stuur je nieuwe rondetijd dan via de mail naar marthdegraaf@rszmotorsport.nl VOORWAARDE is wel dat de verbeterde tijd wordt gereden op dezelfde type motor waarmee je ook in de ZAC deelneemt.

Mijn klasse is volgeboekt, kan ik niet in een andere klasse rijden?
Nee, dat kan niet. Met oog op sportiviteit maar vooral veiligheid gaan we geen snelle en langzamere rijders in een wedstrijd met elkaar mixen. Op tijd inschrijven is het advies. Je kan je altijd opgeven voor de ‘Wachtlijst’ via een mail naar info@rszmotorsport.nl