fbpx

Circuittrainingen

Rijden op een echte racebaan!

Vrijwel iedere motorrijder wil uiteindelijk eens met zijn of haar machine het circuit op, want wat is dat mooi! Even geen 100 Km/h maar even lekker gas geven! En bochten rijden met gelijkgestemde motorvrienden… Maar ben je debutant op een echte racebaan zoals Assen of Zandvoort? Ga dan niet zelf experimenteren, maar kies bewust voor begeleiding door de zeer ervaren instructeurs van 2The Experience. Rijtechniek op je eigen niveau en snelheid, leren hoe iets wel of niet werkt. En het gaat niet om racen, maar om het plezier. Want rijden op een echte racebaan is een levenservaring waarover je nog lang zal napraten! Ons advies: start met een circuittraining onder leiding van 2The Experience!

Kleine groepjes, persoonlijke aandacht

Je volgt met je eigen motor een zeer uitgebalanceerd dagprogramma waar 5 praktijksessies en meerdere theorielessen elkaar in relaxt tempo afwisselen. Voordat we de baan op gaan krijg je een gedetailleerde presentatie met alle tips & trics van het circuitrijden. Eenmaal op het circuit wordt er gereden in kleine groepjes en dus is er voldoende persoonlijke aandacht en evaluatie na afloop van de sessie. Ervaren 2The Experiece instructeurs leren je op gepaste snelheid de basis van kijk-, stuur- en remtechniek, het veilig inhalen en natuurlijk het systeem van de ideale lijnen!

• Kleine groepen voor persoonlijke feedback
• Voor beginners en de meer ervaren rijders
• Inclusief theorielessen
• Directe feedback van instructeurs
• Wisselen van groep is mogelijk
• Groepsindeling aan de hand van jouw niveau
• 5 sessies van ieder 15-20 minuten
• 1 instructeur op maximaal 4 cursisten

Kalender 2021

12-04  (maandag) Assen
03-05 (maandag) Zandvoort
14-06 (maandag) Assen
05-09 (zondag) Assen
27-09 (maandag) Zandvoort

De circuittrainingen van 2The Experience vinden plaats op de circuits van Assen en Zandvoort. Een compleet overzicht van data en kosten vindt je terug op de website van 2 The Experience, hier kan je ook gelijk inschrijven. Uiteraard worden er voorwaarden gesteld om veilig aan het programma te kunnen deelnemen. Lees deze eerst door voordat je bij 2The Experience gaat inschrijven. Tot slot: je rijdt met een transponder zodat je tijden na afloop zichtbaar zijn. En er worden haarscherpe foto’s gemaakt waarmee jouw deelname digitaal vereeuwigd wordt! Doe jij mee?