fbpx

ZAC Races

Zomer Avond Competitie

Een goede sfeer op de paddock, samen door de bocht dus volop raceplezier en dat tegen lage kosten! Initiator Huub Vermeulen ontving voor deze succesformule en zijn onuitputtelijke inzet om auto- & motorsport in Nederland mogelijk te maken, een welverdiende Koninklijke onderscheiding, geweldig toch?
Lees meer over ZAC Races

Facts

• racen op je eigen niveau
• 6 aparte raceklassen
• 11 sprintraces in 2020
• 2x of 3x trainen & 2x of 3x racen per dag
• 1x Zandvoort, 4x Assen

4 Uren van Assen Endurance Race

Klassement

Race klassen

Bij de ZAC racet ieder op zijn eigen niveau. Daarom zijn er in 2020, 3 verschillende races:
De indeling is herkenbaar aan de namen Euro Cup 600 Light, Euro Cup 1000 Light, Euro Cup 600 Sport, Euro Cup 600 SuperSport,Euro Cup 1000 Sport en Euro Cup 1000 ProSport.

Lees meer

Ranking

Bij de ZAC zijn er in 2020 zes verschillende raceklassen met daarvoor vastgestelde rondetijden. In welke cup zou jij rijden?

Lees meer

Licentie & kosten

Om deel te nemen aan de ZAC races moet je in het bezit zijn van een geldige MON jaarlicentie 2020 of een MON daglicentie 2020. Reguliere ZAC-rijders, rijders met een licentie van een andere organisatie (OW-Cup, KNMV etc) en rijders met een certificaat van een wegracecursus kunnen deze licenties via de webshop bestellen en betalen. Let op: de MON jaarlicentie gaat vanaf nu rechtstreeks bij www.mon.nl en de daglicenties gaan via onze webshop.

Race uitslagen

Bijna alle races zijn te volgen via Livetiming en achteraf zijn de uitslagen te vinden op www.raceresults.nu

Hieronder zijn alle uitslagen per evenement te vinden: